Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Fortnite Day Of Doom Ltm

Fortnite: Day of Doom LTM

V Fortnite sa objavil nový limitovaný herný režim Day of Doom, v ktorom hráči bojujú v bitkách medzi dobrom a zlom

V populárnej battle royale hre Fortnite sa objavila nová limitovaná herná udalosť s názvom Day of Doom. V tomto režime sa hráči rozdelia na dva tímy, tím Dobra a tím Zla, a budú bojovať proti sebe v sérii výziev, aby získali kontrolu nad mapou.

Cieľom herného režimu Day of Doom LTM je získať kontrolu nad mapou ovládnutím bodov záujmu (POI). POI sú miesta na mape, ktoré ponúkajú výhody, ako napríklad zvýšená korisť alebo lepšia poloha. Keď tím ovládne POI, získa body a odomkne vylepšenia, ako napríklad nové zbrane alebo schopnosti.

Herný režim Day of Doom LTM predstavuje v hre Fortnite niekoľko nových prvkov. Jednou z nových funkcií je systém morálky. Morálka je zdroj, ktorý tímy získavajú ovládnutím POI a elimináciou nepriateľských hráčov. Morálka sa používa na odomykanie vylepšení a špeciálnych schopností, ktoré môžu hráčom pomôcť v boji.

Ďalšou novou funkciou v hernom režime Day of Doom LTM je systém nebeského súboja. Nebeský súboj je udalosť, ktorá sa vyskytuje v náhodných intervaloch počas zápasu. Počas nebeského súboja sa na mape objavia špeciálne truhlice, ktoré obsahujú mocné zbrane a predmety. Prvý tím, ktorý otvorí truhlicu, získava jej obsah a výraznú výhodu v boji.

Herný režim Day of Doom LTM je zábavný a jedinečný spôsob, ako hrať Fortnite. Ponúka novú výzvu pre skúsených hráčov a je ideálny pre hráčov, ktorí majú radi kooperatívnu hru a súťaže tímov.


Comments